NOVO: Dostava v Paketomat 2+1 GRATIS HNL s kodo 3FREE Masterclass Depilacije 5. oktober 2024 -15% ob nakupu 15 HNL lakov 10% popust na izdelke Skintruth Individualni tečaj depilacije

Blagovne znamke

Blagovne znamke

Mollon PRO Profesional pomeni francosko tehnologijo, kvaliteto in stil. Pri razvoju izdelkov profesionalne linije za dekoracijo in nego vaših nohtov uporabljamo najmodernejšo tehnologijo, zagotavljamo najboljšo kvaliteto in inovativne trende v kozmetiki.


Skintruth® je profesionalna kozmetična blagovna znamka, ki združuje naravno pridobljene in znanstveno izpopolnjene sestavine za optimalno nego kože in izboljšano izkušnjo v vašem salonu. Vsak izdelek je bil skrbno oblikovan s popolno mešanico specializiranih sestavin, kar omogoča kvalitetno oblikovanje individualnih tretmajev.


Blagovna znamka Staleks upravlja s sodobnim proizvodnim obratom, v katerem proizvodni proces sega od začetne priprave kovinskih palic do pakiranja končnega izdelka. Podjetje si nenehno vlaga v izboljšavo svojih procesov, zato se njihovi delavci oddelka za zagotavljanje kakovosti redno udeležujejo delavnic in seminarjev.


Blagovna znamka za barvanje trepalnic in obrvi Apraise® združuje tehnologijo barvnih pigmentov in čebelji vosek z bogato kremno osnovno, ki prodre globoko v lasišče in zagotavlja sijočo barvo od korenin do konic. Ta mešanica sestavin zagotavlja dolgotrajno in intenzivno barvo, sijaj in negovanost za rezultate, ki bodo vidno spremenili videz trepalnic in obrvi.


Blagovna znamka Marathon ponuja širok nabor kvalitetnih električnih brusilnih nastavkov. Korejsko podjetje Saeyang, ki upravlja z blagovno znamko, je na trgu prisotno že od leta 1976, njihove inovativne izdelke pa izvažajo in razstavljajo v več kot 100 državah sveta.


Supernova Depil by Helia-D niso zgolj voski in drugi izdelki za depilacijo, pač pa znamka predstavlja celoten koncept, imenovan »My Wax, My Way«, ki zvesto sledi trem temeljnim ciljem: »Preprosto, zabavno in učinkovito«. Je blagovna znamka z revolucionarnim konceptom, ki se odmika od klasičnega načina voskanja, saj v središče postavlja dva najpomembnejša faktorja celotnega procesa – stranko in kozmetiko.


Blagovna znamka Hive je na trgu kozmetične industrije prisotna že 30 let in je postala simbol zaupanja ter kakovosti za strokovnjakov s področja lepote. Njihov prvi izdelek je bil grelnik za voske v obliki čebeljega panja, po katerem je blagovna znamka dobila tudi ime (ang. hive – sl. panj).


Blagovna znamka GØLD’s stremi k temu, da moškim ponudi produkte vrhunske kakovosti za nego njihove brade in las. Inovativne ideje, najboljše sestavine in izjemna izkušnja so nekaj, kar blagovno znamko GØLD’s loči od ostalih znamk na trgu osebne nege za moške in jo resnično povzdigne na višji nivo.


FCSynergy je linija profesionalne kozmetike za nego stopal. Formula izdelkov temelji na inovativni kombinaciji naravnih olj in mehčalcev s posebej izbranimi aktivnimi sestavinami. Vsak izdelek ima posebne lastnosti in delovanje: regeneracijo, čiščenje, mehčanje, piling, hranjenje in vlaženje.


Linija profesionalne kozmetike, ki je specializirana za učinkovito nego in ustrezno zaščito vaših stopal. Sestavine in formule izdelkov temeljijo na inovativni kombinaciji naravnih olj in mehčalcev s posebej izbranimi aktivnimi sestavinami.