Staleks PRO Predstavitveni dogodek

Staleks PRO Predstavitveni dogodek
Staleks PRO Predstavitveni dogodek

Staleks PRO Predstavitveni dogodek

Za vas v mesecu oktobru pripravljamo prav poseben dogodek, prvi tovrsten v Sloveniji. Na dogodku se boste lahko seznanili s široko paleto izdelkov Staleks PRO, naredili bomo pregled zadnjih trendov v svetu manikure/pedikure in pogledali kaj nas na tem področju čaka v prihodnje. Izvedli bomo mini delavnico s teoretičnim in praktičnim delom, ter predstavili nekaj primerov dobrih praks. Na dogodku bo prav tako možno kupiti sete izdelkov po promocijskih cenah.


Zakaj se udeležiti dogodka?

Staleks PRO Trendi

Pregled trendov v pedikuri/manikuri

Na dogodku si bomo ogledali zadnje smernice v svetu pedikure in manikure, ter naredili tudi kratek vpogled v prihodnost te branže.

Staleks PRO Delavnica

Mini delavnica

Izvedli bomo mini delavnico z izkušenimi predavatelji, ki vam bodo predstavili pravilne tehnike uporabe različnih orodij.

Staleks PRO Promocija

Promocijske cene izdelkov

Izdelke Staleks PRO bo mogoče kupiti po posebnih promocijskih cenah posamično ali v kompletih, ki jih bomo pripravili posebej za ta dogodek.

Staleks PRO Mreženje

Priložnost za mreženje

Dogodek je odlična priložnost za izmenjavo vsakodnevnih izkušenj, ki jih pridobivate ob svojem delu in priložnost za sklepanje novih poznanstev.

Prijava na dogodek

Sobota, 21. oktober 2023 • Ljubljana • Early-bird cena: 30€

Staleks PRO Exclusive linija

Linija Exclusive se ponaša s posebnim in elegantnim oblikovanjem, vzorci na orodju pa izkazujejo edinstvenost samega orodja. Ponašajo se z izredno natančnim rezom, kar je zasluga ročnega brušenja, zaradi česar se rezalne površine popolnoma prilegajo med seboj. Nerjaveče jeklo najviše kvalitete poskrbi za trdnost, zanesljivost in trajnost uporabe orodja. Izdelki so pakirani v posebni premium embalaži, ki še dodatno izraža njihovo izjemnost.

Orodja iz linije Expert so namenjena strokovnjakom v kozmetičnih salonih, z njimi pa boste kos popolnoma vsakemu opravilu oz. nalogi. Izdelane so iz trpežnega nerjavečega jekla z večkratnim poliranjem z GOI pasto, ki zagotavlja vzdržljivost in odpornost proti koroziji. Vsak model ima dobro premišljenje oblikovne značilnosti, zato boste zagotovo našli model, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Staleks PRO Linija Expert
Staleks PRO Smart Linija

Linija Smart je profesionalna linija namenjena začetnikom v kozmetičnem svetu, v njej pa najdemo klešče za pedikuro in manikuro, ter klešče za delo z vraščenimi nohti. Ponašajo se s kompaktno in unikatno obliko, so prijetne na otip in imajo mat zaključek. Mat zaključek na orodju poskrbi da se na njem ne bodo videle praske, prav tako pa je idealno za tiste z utrujenimi očmi, saj se od vašega orodja ne bo odbijala svetloba.


Vprašanja in odgovori

Pred stavbo, v kateri se bo izvajal dogodek bo omogočeno brezplačno parkiranje.

Po uspešno oddani prijavi boste na svoj elektronski račun prejeli predračun, ki ga morate poravnati v roku osmih (8) dni od prejema. Plačan predračun je pogoj za udeležbo na dogodku.

Plačilo zneska ni možno na dan dogodka.

Dogodek bo potekal v Ljubljani, točna lokacija bo sporočena naknadno, najkasneje 2 tedna pred dogodkom.

Prijava na dogodek

Sobota, 21. oktober 2023 • Ljubljana • Early-bird cena: 30€